SudoShield

Complete beveiliging voor uw bedrijf

Welkom bij SudoShield, een alles-in-één beveiligingsoplossing die speciaal is ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen moderne cyberdreigingen. Met 24/7 monitoring, proactieve beveiliging, en een gebruiksvriendelijk webportal, houdt SudoShield voortdurend een oogje in het zeil, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

SudoShield biedt u niet alleen real-time toezicht, maar helpt ook kwetsbaarheden op te sporen en instellingen te optimaliseren, zodat uw systemen altijd optimaal beveiligd zijn. En het beste is dat dit alles beheerd wordt vanuit één centraal platform, waardoor u altijd volledig overzicht en controle heeft over de beveiliging van uw bedrijf.

Wat biedt SudoShield?

  • Altijd toezicht met ons Security Operations Center (SOC)
    Dag en nacht houden wij uw systemen in de gaten. Zodra er iets verdachts gebeurt, grijpen we direct in om problemen te voorkomen.
  • Kwetsbaarheidsdetectie
    Onze slimme technologie scant uw systemen continu op kwetsbaarheden en potentiële risico’s, zodat u direct kunt handelen voordat ze worden misbruikt.
  • Monitoring van systeeminstellingen
    We helpen u ervoor te zorgen dat uw systemen altijd goed zijn ingesteld, zodat u geen onnodige risico’s loopt door verkeerde configuraties of verouderde software.
  • Actieve opsporing van dreigingen
    In plaats van te wachten tot er een aanval plaatsvindt, speurt SudoShield actief naar verdachte activiteiten in uw omgeving. Dit betekent dat we proactief bedreigingen kunnen aanpakken en neutraliseren.
  • Gebruiksvriendelijk webportal
    Met ons intuïtieve dashboard heeft u altijd volledig inzicht in de beveiliging van uw systemen. Bekijk rapporten, volg incidenten op en beheer uw beveiliging op één plek.

Waarom kiezen voor SudoShield?

SudoShield is meer dan een standaard beveiligingsoplossing. Het biedt de kracht van een volledig Security Operations Center (SOC) in combinatie met geavanceerde functies zoals kwetsbaarheidsdetectie, configuratiebeheer en proactieve dreigingsopsporing. Dit betekent dat uw systemen niet alleen continu worden gemonitord, maar dat ze ook actief worden beschermd tegen zelfs de meest geavanceerde cyberdreigingen.

Daarnaast is SudoShield volledig schaalbaar. Of u nu een klein bedrijf bent of een grotere onderneming, onze oplossing groeit met u mee. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste bescherming, ongeacht de omvang van uw organisatie.

Integraties met andere tools

SudoShield kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere beveiligingsoplossingen zoals SentinelOne voor extra endpointbescherming of platforms zoals Guardey voor security awareness training. Dit zorgt ervoor dat je een volledig geïntegreerde aanpak hebt voor zowel preventie als respons.

Klaar voor SudoShield?

SudoShield is momenteel in de laatste ontwikkelingsfase, en we bieden u de mogelijkheid om als eerste toegang te krijgen. Wilt u weten hoe SudoShield uw bedrijf kan beschermen? Meld u dan aan voor onze wachtlijst en ontvang updates over de lancering.