Cybersecurity assessment

Weet hoe u ervoor staat

Hoe veilig is uw bedrijfsnetwerk? Veel bedrijven denken dat ze goed beschermd zijn tegen cyberdreigingen, totdat het te laat is. Een Cybersecurity Assessment geeft u inzicht in de zwakke plekken van uw IT-omgeving, zodat u proactief kunt handelen vóórdat er een incident plaatsvindt.

Met onze uitgebreide assessment brengen wij alle mogelijke risico’s in kaart, van netwerkbeveiliging tot kwetsbaarheden in uw software. Dit helpt u niet alleen om uw gegevens te beschermen, maar ook om te voldoen aan belangrijke wet- en regelgeving.

Waarom een cybersecurity assessment?

  • Identificeer kwetsbaarheden: Ontdek waar uw systemen gevoelig zijn voor aanvallen, zodat u snel maatregelen kunt nemen.
  • Voorkom datalekken: Door potentiële beveiligingsproblemen op te sporen, kunt u de kans op datalekken aanzienlijk verkleinen.
  • Bescherm uw reputatie: Een cyberincident kan ernstige schade toebrengen aan de reputatie van uw bedrijf. Met een assessment voorkomt u dat uw bedrijf in het nieuws komt vanwege een hack.
  • Naleving van regelgeving: Veel sectoren vereisen strikte beveiligingsmaatregelen om te voldoen aan wetten zoals de AVG (GDPR). Ons assessment helpt u om te voldoen aan de regelgeving.

Wat wij voor u doen

Grondige beoordeling

Onze experts analyseren uw gehele IT-infrastructuur, van netwerken en servers tot individuele apparaten. We brengen zowel technische als organisatorische risico’s in kaart.

Kwetsbaarhedenscans

Wij voeren uitgebreide scans uit om te zoeken naar bekende kwetsbaarheden in uw software en systemen. Zo kunnen we snel problemen opsporen die mogelijk door hackers uitgebuit kunnen worden.

Risicoanalyse

We beoordelen de impact van mogelijke cyberincidenten op uw bedrijfsvoering en bieden concrete aanbevelingen om uw beveiliging te verbeteren. Dit geeft u een duidelijk beeld van uw grootste risico’s.

Rapportage en actieplan

Na het assessment ontvangt u een uitgebreid rapport met duidelijke inzichten en praktische adviezen. Hiermee kunt u direct aan de slag om uw beveiliging te versterken en mogelijke dreigingen aan te pakken.

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaring en expertise: Wij hebben uitgebreide ervaring met het identificeren en aanpakken van digitale risico’s, zowel voor kleine als grote bedrijven.
  • Op maat gemaakt: Geen standaardrapport, maar een assessment dat volledig is afgestemd op de specifieke behoeften en infrastructuur van uw bedrijf.
  • Proactief beveiligingsadvies: Naast het signaleren van risico’s, bieden wij direct bruikbare aanbevelingen om uw beveiliging te verbeteren en uw bedrijfsgegevens te beschermen.

Bent u klaar om uw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over ons Cybersecurity Assessment.