Diensten

Maatwerk oplossingen

Aanbieden van oplossingen op maat voor uw specifieke behoeften.

Brede dienstverlening

Aanbieden van een breed scala aan diensten, zoals detachering, pentesting, risicoanalyse en evaluatie, security training en incidentrespons.

Vast aanspreekpunt

Altijd een directe lijn naar een deskundige die op de hoogte is van uw specifieke situatie en behoeften.

willian-souza-p5BoBF0XJUA-unsplash-1-scaled-e1681456025925.jpg

Freelance professionals

Onze freelance bemiddeling biedt u snel toegang tot een uitgebreid netwerk van IT-security professionals die op projectbasis voor uw organisatie kunnen werken. Hierdoor kunt u snel en flexibel inspelen op de behoeften van uw organisatie en profiteren van de expertise van onze hoogopgeleide professionals.

john-salvino-bqGBbLq_yfc-unsplash-scaled.jpg

Penetratietesten

Met onze penetratietesten identificeren en beperken we de beveiligingsrisico's van uw organisatie. Door middel van grondige analyse en testen krijgt u inzicht in kwetsbaarheden en kunt u gerichte acties ondernemen om uw beveiligingsstrategie te verbeteren en uw digitale bezittingen te beschermen.

arlington-research-Kz8nHVg_tGI-unsplash-scaled.jpg

Detachering

Met onze detacheringdienst kunt u rekenen op hoogopgeleide IT-security professionals die direct bij uw organisatie worden ingezet. Hierdoor kunt u uw beveiligingsstrategie effectiever implementeren en optimaliseren, zonder dat u extra personeel hoeft aan te nemen.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash-scaled.jpg

Beheer van beveiligingsoplossingen

Onze dienst voor het beheer van beveiligingsoplossingen biedt volledige ondersteuning bij het beheren, monitoren en up-to-date houden van uw beveiligingsinfrastructuur. Wij zorgen voor een proactieve aanpak om bedreigingen te voorkomen en uw systemen optimaal te beschermen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

christina-wocintechchat-com-faEfWCdOKIg-unsplash-scaled.jpg

Training en bewustwording

Onze training en bewustwording dienst biedt uw medewerkers de kennis en vaardigheden om effectief bij te dragen aan de beveiliging van uw organisatie. Door middel van interactieve trainingen en bewustmakingsprogramma's vergroten we het beveiligingsbewustzijn van uw medewerkers en helpen we menselijke fouten te voorkomen, wat kan leiden tot een hogere beveiliging van uw bedrijf.

gwendal-bar-1cmUs5eXOtg-unsplash-scaled.jpg

Incidentrespons

Onze incidentrespons dienst biedt snel en effectief herstel bij een beveiligingsincident, waardoor de impact van een aanval wordt beperkt en downtime wordt geminimaliseerd. Onze experts zijn 24/7 beschikbaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat uw organisatie snel weer operationeel is.

Doe met ons mee

Gratis IT-Security webinar

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen cyberaanvallen en uw medewerkers bewust maken van de gevaren? Schrijf u nu in voor onze gratis webinar “Introductie security awareness” en leer hoe u uw bedrijf veilig kunt houden. Onze experts delen hun kennis en ervaring om u te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving en het voorkomen van kostbare fouten. Schrijf u nu in en zet de eerste stap naar een betere beveiliging!

jeshoots-com-fzOITuS1DIQ-unsplash-scaled.jpg

Cybersecurity strategie en risk management

Onze expertise in Cybersecurity Strategie en Risk Management biedt een solide basis voor uw beveiligingsstrategie en beschermt uw bedrijf tegen potentiële cyberbedreigingen.

fly-d-C5pXRFEjq3w-unsplash-scaled.jpg

Pentesting en vulnerability assessments

Onze expertise in Penetration Testing en Vulnerability Assessments identificeert en elimineert kwetsbaarheden in uw systemen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

thomas-jensen-ISG-rUel0Uw-unsplash-scaled.jpg

Netwerk- en infrastructuurbeveiliging

Bescherm uw bedrijfsnetwerk en -infrastructuur tegen cyberaanvallen met onze expertise in netwerk- en infrastructuurbeveiliging.

alex-machado-80sv993lUKI-unsplash-scaled.jpg

Cloud security

Met onze expertise in Cloud Security zorgen we ervoor dat uw bedrijf veilig is in de cloud en beschermen we uw gegevens tegen potentiële bedreigingen.

danielle-rice-7GfRwb78YWs-unsplash-scaled.jpg

Identity en access management

Onze expertise in Identity en Access Management biedt complete oplossingen om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en gegevenslekken.

wade-austin-ellis-5T7dG1MRA3U-unsplash-scaled.jpg

Incidentrespons en disaster recovery planning

Onze expertise helpt uw bedrijf snel weer operationeel te zijn na een cyberaanval of ander incident. Blijf veilig en beschermd.